Reisbench.nl - Reisbench.nl

Over ons

Over Reisbench.nl

Reisbench.nl is sinds 2012 het adres voor al uw reisbenches, hondenbenches, puppyrennen en andere hondenbenodigdheden. Reisbench.nl is een webshop gespecialiseerd in benches voor honden en puppy’s. De afgelopen jaren hebben wij al duizenden klanten mogen verblijden met één van onze benches. Dankzij ons grote aanbod benches en puppyrennen hebben wij altijd een geschikte bench voor uw hond en/of auto.

Reisbench.nl is onderdeel van Kelders Kooien en is gevestigd aan de Boterweg 2 in Steenwijk.

 

Waarom een bench van Reisbench.nl?

  • Altijd een groot assortiment benches op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 35,- 
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Professioneel advies
  • Snel antwoord op vragen via LiveChat
  • Bezoek onze showroom in Tuk bij Steenwijk
    * Tenzij anders vermeld op artikelniveau

 


 

Advies en service

De medewerkers van Reisbench.nl zijn hondenliefhebbers in hart en nieren. Wij zijn allen in het bezit van een hond en weten daarom als geen ander, dat het aanschaffen van een bench vragen met zich meebrengt. Al onze services en producten zijn erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo kunt u heel eenvoudig met onze zoekfilters een geschikte reisbench, hondenbench, puppyren of transportbox vinden die geschikt is voor uw hond.

Reisbench.nl verbetert haar website, producten en services constant om een zo hoog mogelijk kwaliteit te waarborgen. Helaas kan het voor komen dat product informatie of afmetingen niet overeenkomen met het daadwerkelijke product. Ziet u een product dat onjuiste informatie bevat? Meldt het ons via ons formulier.

Contact opnemen met Reisbench.nl

Heeft u vragen over een van onze reisbenches, puppyrennen of andere producten? Neem contact op met Reisbench.nl of bel ons via 0521 - 34 34 24 whatsapp kan ook klik dan hier

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »