Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Trendpet

Trendpet is een Duitse producentr van hoogwaardige hondenproducten.
De producten van Trendpet blinken uit in kwaliteit en zijn goed doordacht zodat ze ook echt beter zijn dan de goedkopere concurenten.

 

Reisbenches van Trendpet

De reisbenches van Trendpet onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en het lage gewicht.
Dit komt door het gebruik van een aluminium frame waar de concurenten een metalen frame gebruiken. Verder worden de reisbenches geleverd met een gordel van 3,5 meter waarmee u de bench eenvoudig in de auto kunt vastzetten. Platopvouwbaar is de bench nog maar 8cm dik. Het ventalatiegaas is gemaakt van octagon pro dat erg sterk is en goed ventileert. Hieronder vindt u alle reisbenches van Trendpet.

 

Accesoires voor Trendpet reisbench

Voor de softkennels van Trendpet zijn er diverse accesoires verkrijgbaar.
Zoals een regenscherm waardoor de reisbench ook buiten in de regen kan staan en uw viervoeter gewoon droog blijft. Dit is een ideale optie voor als u de bench veel buiten wilt gebruiken. De trendpet reisbenches zijn erg licht en dus ideaal te gebruiken op een trektocht of dergelijke.


Verder zijn er nog bij passende VitameDog kussens verkrijgbaar die in de softkennels passen.
Deze kussens zijn gemaakt van traagschuim en belasten de gewrichten van uw hond zo min mogelijk. Dit maakt deze kwaliteitskussens ook geschikt voor oude en zieke honden. Zoals honden met heup of andere gewrichtsproblemen.

Hieronder vindt u alle accesoires.

 

Trenpet is een Duits kwaliteitsmerk. Nu ook verkrijgbaar op autobench en reisbench