Blog - Vliegen met uw hond en de KLM - Reisbench.nl

Vliegen met uw hond en de KLM

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • 0

Vliegen met uw hond en de KLM

plane

 

U en uw hond willen met de KLM reizen. Aan welke voorwaarden moet u voldoen.
 

Wij zetten alles even kort op een rijtje voor u.
 

Huisdieren in de cabine

Een kleine kat of hond kan op de meeste KLM-vluchten in Economy Class meereizen in de cabine en in Business Class op de meeste KLM-vluchten binnen Europa: 

  • In een daartoe geschikte reistas voor dieren (max. afmetingen: lengte 46 cm x breedte 28 cm x hoogte 24 cm). Uw huisdier moet met gemak kunnen staan en liggen.
  • Het totale gewicht van huisdier + reistas of kennel mag maximaal 8 kg (18 lbs) zijn.
  • De kennel moet onder de stoel voor u worden geplaatst. (De stoelen bij de uitgangen zijn daarom uitgesloten). Het is niet toegestaan uw huisdier uit de reistas of kennel te halen. 
     

U moet altijd telefonisch reserveren voor uw huisdier. Houd er rekening mee dat er in de cabine slechts plaats is voor een beperkt aantal kennels. Wij raden u daarom aan uw reservering binnen 24 uur na het boeken van uw ticket maar uiterlijk 48 uur voor vertrek door te geven. Omdat er onder de stoel voor u onvoldoende plaats is voor uw huisdier kunt u op intercontinentale KLM-vluchten in Business Class helaas geen huisdier meenemen. Zorg ervoor dat u de afmetingen en het gewicht van de kennel bij de hand heeft. Als u uw assistentiehond met u mee wilt nemen in de cabine zorgt u er dan voor dat u aan de voorwaarden voldoet. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »